YEP, MY FIRST PERSONAL BLOGPOST IS ONLINE! (In Dutch)

Het is al een aantal jaren geleden dat ik na moest denken waar ik oud en nieuw zou vieren. Ieder jaar hoor ik mijn vrienden weer discussiëren over die eeuwige strijd, waar gaan we het grootste feest van het jaar vieren zonder dat het een flop wordt?
Ieder jaar ben ik weer blij dat ik de keuze mag maken om de jaarwisseling in het buitenland te vieren. Iedere keer weer een bijzondere belevenis!

Dit jaar kozen Robert en ik voor Sri Lanka. Sri Lanka staat bij veel backpackers op nummer 1 in Azië, dus daar móesten wij natuurlijk heen. Toen we ons in het land gingen verdiepen kwamen we tot een geweldige ontdekking. Een retourtje Colombo (Sri Lanka) – Male (Malediven) was echt super goedkoop! WHAA… DE MALEDIVEN! Je weet wel, dat tropische paradijs waar veel newly weds naar toe gaan voor hun honeymoon! Dit voelde als een once in a lifetime opportunity, dus besloten we onze reis af te maken met 5 dagen paradijs.

We begonnen onze reis in Sri Lanka en hadden niet veel gepland staan. We wisten ongeveer hoe we wilden reizen en bekeken het van dag tot dag. Alleen die vrijheid is al heerlijk!
De bekende treinreis van Kandy naar Ella hebben we uiteraard ook gemaakt, maar ik genoot al van het station. De borden boven elk perron waren zó inspirerend! Geweldig toch?
Ik zal nu geen uitgebreid verslag schrijven over onze reis, maar ik kan je vertellen dat we echt van alles hebben genoten! De (iets te sterke) thee, de wandelingen (5000 treden omhoog op de Adams Peak was killing, but absolutely worth it!!), het intens blauwe zeewater, de bussen (de discobus is er niets bij), de rice and curry en de aller-vriendelijkste mensen die we ooit hebben ontmoet!

Foto’s zijn gemaakt met mijn Canon 6D + 35mm lens.
We hebben ook gefilmd, filmpje volgt nog!