follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

voor de professionele fotograaf

LEREN FOTOGRAFEREN

Soms loop je even vast. Weet je even niet meer of je op de juiste weg zit. Twijfel je over je nabewerking, is je social media een rommeltje en voel je 'm gewoon even niet meer. Herkenbaar hoor! Dit heeft iedereen weleens. En niets is dan fijner om even iemand met je mee te laten kijken.

Afgelopen jaren heb ik al verschillende fotografen mogen coachen en ik vind het geweldig! Door open vragen te stellen zet ik je aan het denken en kom je tot inzichten. Ik ga je niet leren hoe je op míjn manier 'moet' fotograferen. Ik ga je leren om je eigen stijl te ontwikkelen en een bedrijf neer te zetten die het verlengde is van jouw persoonlijkheid. En ik ga in op alle vragen en struggles die jij hebt.
Je merkt het vast al, ik ben enthousiast! Jij ook?

Mocht je nog vragen hebben, kun je me altijd een berichtje sturen via het contactformulier. Veel fotografieplezier!

Coaching

Online coaching

Soms heb je iemand nodig die even met je meekijkt, denkt en je weer de juiste richting op zet.

Zou jij graag feedback willen op jouw portfolio? Wil je jouw website bespreken, loop je even vast met jouw fotografiebedrijf of wil je social media tips ontvangen? Laten we dan een coachingsessie inplannen! Van te voren bekijk ik alle producten / onderdelen waar jij het over wilt hebben en tijdens een online zoom-sessie van 1 uur nemen we alles samen door.

In dit uur kunnen we al veel bespreken. Bereid je goed voor door alle vragen op te schrijven die je hebt. Je kunt me alles van te voren toesturen, zodat we zoveel mogelijk uit de sessie halen.

€99 ex BTW
Neem je contact met me op zodat we een datum kunnen prikken?

-- one hour

TERUG NAAR WEBSHOP

Persoonlijk coaching traject

Merk je dat je behoefte hebt aan een langer traject? Iemand die langere tijd met je meekijkt zodat je langdurig resultaat boekt? En wil je onder andere een keer gecoacht worden tijdens een fotoshoot? Dan is het persoonlijke traject wat voor jou! Acht weken lang sta ik langs de zijlijn. Ben ik elke dag bereikbaar voor jouw vragen en geef ik je altijd mijn eerlijke feedback.
Jouw bedrijf naar een next level brengen, daar gaan we samen voor!

Het traject is helemaal in te delen zoals jij dat het liefst ziet. Wil je vaker samen shooten? Dat kan ook. Maar misschien merk jij juist dat je innerlijke blokkades voelt, dan gaan we die opzoeken en aan je mindset werken. Alles is mogelijk!

We plannen vier live-sessies in van 1,5 uur en hebben verder per mail of WhatsApp contact. Ben je benieuwd of dit traject bij je past? Dan kunnen we altijd van te voren even bellen. Om een belafspraak of om de coaching in te plannen, neem dan contact op via het contactformulier.

€875 ex BTW

--

SUBMIT

Kantoor
Terborgseweg 20
7005 BA Doetinchem
0031 6 30 31 76 96

Contact

meanwhile

Je berichtje is verzonden.
we nemen ZSM CONTACT MET JE OP!

Thank You