Al 3,5 jaar mag ik mezelf fulltime fotograaf noemen. Het duurde even voordat ik die stap durfde te zetten, aangezien ik al zeker 10 jaar fotografeer!
Wat heb ik in al die jaren toch veel geleerd, op allerlei vlakken: de technische kant van de fotografie, het aansturen van de personen voor de camera, de nabewerking, social media en prijsbepaling. Nu ik dit opnoem weet ik dat dit nog niet alles is, er komt zo veel meer bij kijken!

Toen ik besloot om me volledig te richten op de fotografie, vond ik 1 van de moeilijkste dingen dat ik niks meer met mijn HBO diploma ging doen. Ik heb pedagogiek gestudeerd en hou er van om met mensen te werken, en mensen te helpen.
Nu ik andere fotografen (of fotografen in spé) kan begeleiden voelt dit echt alsof alles op z’n plek valt! Heerlijk vind ik het, om anderen te zien groeien!

We plannen een-op-een sessies in, maar daarnaast ben ik non-stop bereikbaar via mail of WhatsApp om al je vragen te beantwoorden. Dus heb je een fotoshoot en heb je acute vragen, ook dan ben ik er! Het maakt niet uit waar je op dit moment staat, we kijken samen wat jij nodig hebt om te bereiken wat jij wilt.
Ben je nieuwsgierig of een coachingstraject iets voor jou is? Vul het contactformulier in en wie weet tot snel 🙂

 

RECENSIE:

“Ik ben begonnen met de basis cursus fotografie, maar dat smaakte al snel naar meer. Besloten om ook de mentorsessies bij Valerie te volgen. Wat was dit gaaf! Ik heb zo veel geleerd! Samen hebben we gekeken wat ik wilde leren en hoe we hier vorm aan konden geven. Echt op maat gemaakt dus! Een stukje herhaling en theorie, samen een shoot gedaan en alles besproken, bekeken en nabewerkt. Ze geeft goede, opbouwende feedback en tips en ze is altijd positief en super gezellig! Ik kon met al mijn vragen (ook buiten de sessies) altijd bij haar terecht. Een echte aanrader!”
– Henrieke fotografie

 

Valerie Visschedijk, coach voor fotografen, fotografie Doetinchem Valerie Visschedijk, coach voor fotografen, fotografie Doetinchem Valerie Visschedijk, coach voor fotografen, fotografie Doetinchem