follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

voor de professionele fotograaf

LEREN FOTOGRAFEREN

Oh, dat gevoel wanneer je een aanvraag binnenkrijgt van klanten. Heerlijk! Ik heb regelmatig staan dansen in de woonkamer toen ik zag wat voor een toffe aanvragen er binnenkwamen. Maar dan...
Je wilt die opdracht natuurlijk ook gaan uitvoeren, dus wil je dat die klanten nét zo enthousiast worden van jouw berichtje terug.

Wat ik doe zodra ik een aanvraag binnenkrijg is reageren met natuurlijk al mijn enthousiasme in die mail, maar ook altijd met een brochure in de bijlage. In die brochure vinden ze meer informatie over mij, mijn werkwijze, de verschillende pakketten die ik aanbied en laat ik natuurlijk ook nog mooie foto's zien.

Dit ziet er mega professioneel uit, jouw klanten zullen daar net zo enthousiast van worden als jij werd van hun aanvraag, én het scheelt je een hoop typewerk. Stel je voor dat je al die informatie elke keer opnieuw moest gaan mailen?!

-- send some love

Format brochure

Heb jij geen tijd om een hele brochure te moeten ontwerpen? Of vind je het lastig om een mooi design te maken?
Dan is ons format iets voor jou! Een bruidsbrochure met 9 of 10 bladzijdes met unieke ontwerpen!

We hebben drie verschillende formats ontworpen, zodat er altijd 1 tussenzit die bij jou past.
Het enige dat jij hoeft te doen is de foto's vervangen door jouw foto's, de teksten eigen te maken (ja, er staan zelfs complete teksten in, dus daar kun je ook veel inspiratie uithalen!) en de elementen jouw bedrijfskleuren te geven.

We hebben de formats in Canva ontwikkelt. Een website waar je je gratis kunt registreren en die ontzettend gebruiksvriendelijk is.
Zodra je een format hebt besteld, ontvang je de uitleg hoe je precies te werk kunt gaan, zodat je niet voor vragen komt te staan.

Super easy, en je bent zo een stuk professioneler met deze brochures!

TERUG NAAR WEBSHOP

We hebben drie verschillende formats ontworpen, zodat je de brochure kunt kiezen die het beste aansluit bij jouw fotografiestijl.

Heb jij een romantische, lichte fotografiestijl? Dan past brochure Romantic het best bij jou. De opmaak en het kleurgebruik is mooi bij jouw manier van fotograferen.

Brochure Wild Romance is wat stoerder. Heb jij bruidsparen die met alle liefde de bossen in wandelen, zonder dat ze bang zijn dat hun kleding vies wordt, bruidsparen die hun bruiloft omschrijven als relaxed, en koppels die met liefde op hun blote voeten over het strand lopen? Dit is jouw brochure!

Merk je dat jij houdt van rustige foto's? Details, lichte tinten en is jouw stijl te omschrijven als clean? Kies dan voor de brochure Minimalistic.

Welke brochure past bij jou?

------- Romantic

------- Wild romance

------- Minimalistic