follow

Read the Blog

CONNECT

NAVIGATE

voor iedereen

LEREN FOTOGRAFEREN

Wauw, wat zijn de camera's op de telefoons tegenwoordig goed! Je kunt er prachtige en creatieve foto's mee maken. Tenminste... als je weet hoe alles werkt.

In deze mini-cursus geef ik je tips en ideeën om met je iPhone te kunnen fotograferen. Want, pak jij eerder jouw camera of jouw telefoon erbij als je foto's wilt maken? Precies! Laten we er dan ook voor zorgen dat het mooie foto's zijn!

Fotograferen met je iphone

Creative captured

Een mini-cursus die je in je eigen tempo kunt volgen. Je ontvangt een werkboek met opdrachten en alle tips en inspiratie vind je in een video van 11 minuten. Heel concreet, to the point en praktisch. Binnen een paar minuten weet jij dus de leukste camerafuncties te vinden én creatievere foto's te maken!

Na deze cursus heb je de camera van jouw iPhone beter leren kennen, weet je wat de mogelijkheden zijn, weet je welke functies ik wel maar vooral ook welke ik níet zou gebruiken en kun je creatievere foto's maken door te kijken naar de compositie, perspectief en lichtgebruik.

In de cursus heb ik het niet over het nabewerken van foto's.

-- online cursus

TERUG NAAR WEBSHOP

Fotograferen met je iPhone

--

Binnenkort ook...

In deze cursus heb ik het vooral over de praktische kant van het fotograferen met je iPhone. Ik laat je zien welke mogelijkheden er zijn, geef je creatieve tips, deel welke functies je vooral niet moet gebruiken en welke functies heel waardevol zijn. 

Maar wil je meer verdieping? Dan is de cursus Beter fotograferen echt een aanvulling! Ik ga dieper in op de stof: compositie, perspectief en lichtgebruik. Ik geef je handvatten die elke fotograaf hanteert zodat je met je telefoon of camera, nog betere foto's weet te maken!

Binnenkort online.

TERUG NAAR WEBSHOP