In December was het een eindje rijden om deze newbornshoot in Enschede te kunnen doen, maar dat deed ik met liefde! Nu ik fulltime fotograaf ben, mis ik het enorm om met kinderen te werken (ik ben opgeleid als HBO-Pedagoog). Dus fotoshoots met kinderen vind ik GE-WEL-DIG!

Zo ook deze babyshoot met Julan. Tijdens de shoot kreeg hij honger, maar dat was geen probleem. Ook dit mooie moment met zijn moeder leg ik graag vast. Borstvoedingsfoto’s maak ik steeds vaker. Naast dat dit een prachtig intiem moment is, vind ik het ook heel belangrijk om te luisteren naar de behoeftes van de baby. Juist tijdens de fotoshoot!

Wij maar denken dat hij in slaap zou vallen nadat zijn buikje gevuld is, nee hoor! Julan ligt vrolijk in het grote bed te wiebelen met zijn beentjes in de lucht. Heerlijke spontane fotomomenten….

 

Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem Valerie Visschedijk Photography, newbornshoot, Enschede, fotograaf Doetinchem